El Blog

Calendari

<<   September 2006  >>
SMTWTFS
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Categories

Arxius

Alojado en
ZoomBlog

Hangzhou

Por Jordi - September 4th, 2006, 13:40, Categorķa: Diari del viatge

L'article arriba amb uns dies de retard pero es que aqui segons com tens problemes tecnics.

Vam arribar amb avio directes desde Guilin-Yangshuo. Ja era tard, i en arribar a la ciutat al vespre la primera impressio mai es bona, vam anar en transport public fins al hostel cosaa que va allargar el trajecte, feia calor, va comencar a ploure i el hostel estava amagat en un carrero que donava a cuines i magatzems..... una mica xungo, nomes faltava la foguera dins un bido...pero aixo si al costat del llac, the west lake.

Vam sopar i dormir...... Dormir amb un xino que roncava (Jaume dixit)

L'endema varem donar una volta completa al llac, a peu.... deu n'hi do.... 5h caminant. Pero el millor va ser a la nit primera que sortiem en serio..... i varem fer cap a un local a prop del hostel on hi havia una pista que semblava que es movia per efecte de les llums, pero que quan vam anar a  ballar vam comprovar que botava tota segons les ganes de la gent. Una passada!!!!!! POLAR REGIONS at nashan road, by the lake.

La veritat es que la ciutat no era gaire emocionant. L'endema varem anar al temple de la muntanya, i ja esta. Vam buscar la seu del COAC pero es van equivocar de llac i en comptes del famos West Lake l'han posat al East Lake.... craso error!!!!!!!!!!

Sopar i dormir.....Dormir amb un corea....

L'ultim dia tren cap a Shanghai, hard seats, pero net i polit....
Blog alojado en ZoomBlog.com